Llibreria Horitzons

La Llibreria Horitzons de Barcelona és una llibreria especialitzada i dinàmica per a tots els amants de la muntanya, la natura i els viatges. Estem al carrer València 149, al centre l’Eixample.

A la nostra llibreria trobareu guies de muntanya  tant per iniciats fins a famílies amb infants, literatura, manuals i mapes de muntanya, guies de btt, barrancs, ferrades, escalada, guies i literatura de viatges, mapes de moltes zones del planeta, mapes de carreteres , llibres de fotografia, guies i llibres de natura i astronomia tan per adults com per els petits. Mantenim un petit fons de literatura general on podeu trobar des l’última novel·la fins a contes per infants.

Oferim accessoris que us ajudin en les vostres sortides com GPS, cartografia en paper i digital, rellotges de muntanya, pulsòmetres i podòmetres, navalles tècniques, eines multiús i sistemes d'hidratació.

Ara en creat una nova línia d’articles de petit material i roba per muntanya, gorres, guants, buffs, etc i ben aviat fotografies de natura, muntanya i viatges.

Un tracte personalitzat i l'assessorament professional que puguis necessitar per a les teves sortides, avalada amb l'experiència de més de 40 anys fent muntanya. Si et vols iniciar a l’excursionisme o anar amb nens vine i et podem ajudar a començar amb les nostres guies de rutes fàcils i assessorament per començar. Si vols comprar un GPS et podem assessorar en els teus dubtes amb el funcionament. Si no et pots desplaçar a la nostra llibreria t'ho posem fàcil través de la nostra llibreria on line amb tota confiança i seguretat. Si estàs buscant algun llibre en concret, fins i tot d'importació, ens ho pots sol·licitar. 

A més amb la nova targeta “Horitzons de Muntanyes” gaudiràs de avantatges com punts per compres, descomptes en refugis, botigues, activitats i més.

Entreu i feu una ullada als nostres llibres i més a:

http://www.xn--librosdemontaa-2nb.com/index.php

Organitzem presentacions de llibres, conferències, cursos, tallers  i audiovisuals de muntanya, viatges, natura, ciència, exposicions  fotogràfiques, activitats infantils, excursions, cursos de muntanya i sortides naturalistes.

Si t'agrada sortir a la muntanya, els viatges d'aventura, conèixer  i gaudir de la natura, submergir-te en la lectura, t'apassiona l’astronomia i la ciència aquí tens el teu punt de trobada. Podeu entrar al nostre bloc on parlen d’excursions, natura, llibres, muntanya i a les xarxes socials.

Ens podeu seguir  a la nostra web  http://www.llibreriahoritzons.com/ , al bloc http://llibreriahoritzons.blogspot.com/ i Twitter  http://twitter.com/#!/horitzons

Vine a conèixer la nostra llibreria!

Zona: 
Antiga Esquerra Eixample
Telèfon fix: 
934 513 097
Correu electrònic: 
Adreça: 
València 149
Eixample Esquerra
08011 Barcelona Barcelona
Comparteix: 
 Llibreria Horitzons, llibreria de muntanya,viatges i natura
 Llibreria Horitzons, llibreria de muntanya,viatges i natura
 Llibreria Horitzons, llibreria de muntanya,viatges i natura