S'carpa

Des de fa cinc dècades S’carpa presta els seus serveis a Barcelona amb sis punts de venda propis en localitzacions estratègiques de les principals zones comercials de Barcelona i una tenda a l'emblemàtic carrer del Mar de Badalona. El primer establiment està localitzat en Portal de L’Angel, en ple centre neuràlgic de la coneguda Barcelona Shopping Line.

Connectem amb el major nombre de consumidors oferint diferents gammes de productes: sport, urbà, vestir, etc. Oferim centenars de referències diferents cada temporada amb un ampli ventall de productes, no només en sabateria sinó també en bosses i articles de marroquinería que completen la nostra col·lecció d'home i dona.

Els clients opinen que les nostres tendes són les que tenen la millor oferta de sabates de tota Barcelona a causa de la gran quantitat de marques ofertes. Entre aquestes podríem destacar Levi’s, Patricia, Diesel, Esprit, Nero Giardini, Fluxà, Pepe Jeans, Adidas, Hispanitas, Nike, Geox, 24 horas, Callahan, Clarks, Puma, Stonefly, Unisa, Won- ders, Aqua, Crocks, Coolway, Pedro Miralles, Termans, Fluxos, Unisa, Belén González, Marti- nelli, Converse, Snipe, Skechers... Disposem també de marques pròpies i exclusives que completen aquest gran ventall.

Zona: 
Nova Esquerra Eixample
Telèfon fix: 
93 322 58 55
Correu electrònic: 
Adreça: 
Paris, 50
La Nova Esquerra de l'Eixample
08029 Barcelona Barcelona
S'carpa Paris
Comparteix: