AIM SOLO, SL

AIM SOLO neix l’any 2007

És un projecte d’investigació que neix l’any 2007 per intentar solucionar el principal problema que té el camp professional, que és la dissociació entre el talent i el coneixement. La majoria de persones té talent per a desenvolupar unes professions, però s’ha format per a unes altres.
Som un equip de més de 60 persones amb perfils dins del camp de la neurologia, la psicologia, les noves tecnologies i el tractament de la informació.

A AIM SOLO som especialistes

Som consultors especialitzats en el descobriment del talent i la construcció del professional del futur. Treballem amb els joves a partir dels 15 anys i amb els professionals amb l’objectiu que assoleixin l’èxit professional.
La metodologia AS Avatar treballa d’acord amb la interpretació professional de les intel·ligències, les competències orientatives i els gustos, que recerca la informació a través dels rols i els 360º de la persona. I ho fa des d’una doble visió, l’entorn i l’autoconeixement, mitjançant la sinergologia o comunicació no verbal, amb anàlisis conductuals avançades i la interpretació del significat de les paraules mitjançant la semàntica.

Zona: 
Nova Esquerra Eixample
Telèfon mòbil: 
747 867 345
Telèfon fix: 
930 155 383
Correu electrònic: 
Adreça: 
París 82
La Nova Esquerra de l'Eixample
08029 Barcelona Barcelona
AIM SOLO
AIM SOLO
AIM SOLO