Ca La Rat

twitter
Amb el botó es crea un missatge de Whatsapp destinat a la botiga, amb un text predefinit que pots canviar.
La botiga es posarà en contacte amb tu per atendre't.
Ca La Rat

Des de 1933 fins a dia d’avui ja són tres les generacions que venem olives. A Ca la Rat sabem el que venem, som un equip que estimem i coneixem allò que fem. Adobem i amanim al vostre gust, perquè pugueu gaudir del fruit mil.lenari de l’olivera.

A la parada estem per servir-vos en tot el que necessiteu, trobareu a la Chelo que fa 25 anys que treballa amb nosaltres; el Jesús , el darrer fitxatge i jo mateixa, la Rat. Us hi esperem per oferir-vos una gran varietat de productes, de molta qualitat, per aquells esdeveniments i cel·lebracions que tingueu. Amb molta il·lusió volem que us hi sentiu com a casa.

A Ca la Rat estem encantats de poder oferir als nostres estimats clients una gran varietat d´olives, mimant-les i cuidant-les tal i com cada producte ens demana. Per a nosaltres és molt important respectar el seu orígen, la seva qualitat, els processos de conservació i cuidar-ne l´ elaboració. I ens agradarà que quan les degusteu en pogueu gaudir.

Tenim unes ´´banderilles´´ exquisites que prepara el nostre company Jesús amb molt d´amor, sempre acabades de fer. Si les tasteu segur que repetireu! També us podem servir d’una gama molt àmplia de productes de gran qualitat, de diferents varietats, textures i sabors únics: Olis d’oliva de diferents procedències , conserves de peix de Galícia i el Cantàbric, conserves vegetals de La Rioja i a més a més disposem d’una acurada sel·lecció d’altres productes excepcionals. Així com una gran varietat de productes de proximitat com salses de Tarragona i olis d’oliva arbequina.

Per donar-vos un ampli servei tenim obert els dilluns al matí, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 8,00h.a 20,00h. I dissabtes de 8,00h. a 15,00 h., tenim un horari molt extens per poder satisfer les necessitats dels nostres clients.

Ca la Rat us dóna les gràcies per confiar amb nosaltres durant tots aquests anys i també a aquells que us heu incorporat en aquesta nova etapa engrescadora en un mercat bonic, ampli i amb una extensa i impresionant oferta.

Zona: 
Mercat del Ninot
Telèfon fix: 
934 532 721
Tipus restauració: 
Ca La Rat
Ca La Rat
Ca La Rat

Productes de l'establiment

L'establiment no ha definit els seus productes.