Carns i Xarcuteria Escofet Oliver

twitter
Amb el botó es crea un missatge de Whatsapp destinat a la botiga, amb un text predefinit que pots canviar.
La botiga es posarà en contacte amb tu per atendre't.
Carns i Xarcuteria Escofet Oliver

Escofet Oliver som una empresa familiar dedicada a la venda de productes càrnics des de fa més de 50 anys. La primera carnisseria Escofet Oliver va obrir al carrer Villarroel de Barcelona, i des de llavors comptem amb botigues a diferents Mercats centenaris de Barcelona, com ara el del Ninot i el de Sant Antoni, així com el del Carmel.

Durant tots aquests anys, tota la família Escofet Oliver ens hem dedicat a oferir la millor atenció i servei als nostres clients, amb una filosofia basada en:

PRODUCTES DE QUALITAT

A les carnisseries d’Escofet Oliver oferim les millors carns, embotits i productes elaborats del mercat. Per aquesta raó, molts dels nostres productes presenten denominació d’origen certificada.

SATISFACCIÓ DEL CLIENT

Per a nosaltres el client sempre és el primer. Per això, donem el millor servei, amb iniciatives que busquen la seva satisfacció, com la personalització de cada botiga amb espais especials segons les seves necessitats.

TRADICIÓ

A Escofet Oliver som fidels a les nostres marques, tant a les pròpies com a les dels nostres proveïdors, per poder oferir als nostres clients els productes de sempre. De la mateixa manera, també introduïm novetats periòdicament, per donar l’oportunitat d’experimentar amb nous sabors.

Zona: 
Mercat del Ninot
Telèfon fix: 
933232548
Correu electrònic: 
Tipus de cuina: 
Carns i Xarcuteria Escofet Oliver
Carns i Xarcuteria Escofet Oliver
Carns i Xarcuteria Escofet Oliver

Productes de l'establiment

L'establiment no ha definit els seus productes.