Kids & Us

twitter
Amb el botó es crea un missatge de Whatsapp destinat a la botiga, amb un text predefinit que pots canviar.
La botiga es posarà en contacte amb tu per atendre't.

Kids&Us Escola Industrial és una acadèmia d’anglès del barri de l’Esquerra de l’Eixample que es basa en un mètode propi d’aprenentatge per a infants i adolescents d’1 a 18 anys. Kids&Us fa servir una metodologia d’aprenentatge basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

En el curs actual, Kids&Us Escola Industrial s’ha adaptat a les mesures i protocols de seguretat per fer front als índexs de contagi de la Covid19. Enguany hem aplicat les mesures pertinents per assegurar la seguretat de l’alumnat i totes les persones que formen part de l’equip per garantir un aprenentatge segur i de qualitat. Aquestes mesures son: l’ús de la mascareta és obligatori; el rentat de mans abans i despès d’ingressar al centre s’ha convertit en una de les nostres rutines; estem fent entrades i sortides esglaonades; s’ha reduït de l’aforament per aula; neteja i desinfecció després de cada classe; presa de temperatura al entrar al centre i ventilació constant del centre.

En cas de canviar d’escenaris, Kids&Us esta preparat per continuar el curs sigui quin sigui l’entorn ja que disposem d’una plataforma Kids&Us la qual els alumnes utilitzen per fer deures, jugar a jocs i fer activitats; també per connectar- se a classe en cas d’estar en quarantena o , en cas de canviar d’escenari, s’utilitza la plataforma per fer les classes online síncrones des de casa.

Actualment, estem fen classes presencials amb aforament reduït per als alumnes de 1 a 8 anys. A partir de novembre els alumnes més grans (a partir de 8 anys aproximadament) passaran a fer modalitat blended, 50% online 50% presencial a través de la plataforma de Kids&Us.

Zona: 
Nova Esquerra Eixample
Telèfon fix: 
931 146 958
Correu electrònic: 
Adreça: 
Provença 122
Nova Esquerra de l'Eixample
08029 Barcelona Barcelona

Productes de l'establiment

L'establiment no ha definit els seus productes.