Mercat.del.Ninot

twitter
Amb el botó es crea un missatge de Whatsapp destinat a la botiga, amb un text predefinit que pots canviar.
La botiga es posarà en contacte amb tu per atendre't.

Una noia, filla d'una taverna molt popular, es va prometre amb un noi de la Barceloneta. En una visita a la casa del seu promès la noia va veure el desballestament d'un bergantí, on li va cridar l'atenció un ninot que hi havia a la proa del vaixell. La noia va dir al seu promés i amics que salvessin al ninot del foc, així ho varen fer i el van dur a les Corts, col·locant-lo a la façana de la taverna.

La gent de les Corts i Barcelona que anaven a la taverna va començar a anomenar-la del Ninot, per a distingir-la d'altres que anaven sorgint als seus voltants. El mercat portava el nom del Porvenir des de la seva construcció fins 1931, que en establir-se la República se li va donar amb caràcter oficial el nom popular del Ninot. El gener del 1939 se li assignà de nou el nom del Porvenir.

El mercat no havia perdut mai el nom de "Mercat del Ninot", ja que fins actualment, a nivell de poble i ciutadans, continua coneixent-se'l d'aquesta manera. L'autèntic mascaró de proa que va donar al mercat el seu nom popular, es conserva actualment al museu marítim de les Drassanes.

Zona: 
Mercat del Ninot
Telèfon fix: 
933 234 909
Correu electrònic: 
Adreça: 
Carrer de Mallorca, 133-157
Eixample Esquerra
08036 Barcelona Barcelona
Mercat 1
Mercat 2
Mercat 3

Productes de l'establiment

L'establiment no ha definit els seus productes.