Mr. Tronic

Mister Tronic és la botiga d'Informàtica que necessitaves al teu barri... L'autèntic comerç de proximitat amb servei tècnic propi de qualitat.

Ens dediquem principalment a la venda i reparació d'equips informàtics i de telefonia mòbil sobre les principals marques: Android i iPhone. Tractem equips personals amb sistemes Windows i MacOS.

Oferim un servei tècnic personalitzat ajustant-nos a les necessitats de cada client. Pots explicar-nos el teu cas visitant-nos al nostre local comercial. També t'atendrem a domicili en cas necessari. T'oferirem la solució informàtica que més et convingui i aprendràs mentre t'ajudem. A Mister Tronic busquem sempre la satisfacció del client oferint confiança i transparència.

Tractem la recuperació de dades, còpies de seguretat, sincronització entre dispositius, optimització de recursos i manteniment de tota mena de dispositius. També estem especialitzats en solucions de connectivitat i comunicació. Instal·lem xarxes LAN i Wifi a diferents nivells.
Pel que fa a la seguretat informàtica, tenim alternatives adequades a tots els perfils. Protegim la teva connexió ADSL. Ens encarreguem dels teus backups.

Com a professionals de la Informàtica, ens agrada que aprenguis amb nosaltres, per això oferim formació de manera personalitzada i realitzant tallers formatius a la nostra Aula Activa.

Pressupostos sense compromís.

Zona: 
Antiga Esquerra Eixample
Telèfon mòbil: 
647.991.641
Telèfon fix: 
932.502.271
Correu electrònic: 
Adreça: 
C\ Provença 154, Baixos 2
Eixample Esquerra
08036 Barcelona Barcelona
Mr. Tronic