Inici

L’Eix Comercial Nou Eixample neix de la unió de diferents associacions de comerciants i professionals, que treballen per impulsar el comerç al nostre barri, amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar l’activitat comercial. Tots els comerços que formen part de l’Eix Comercial, ofereixen una oferta comercial atractiva, a part de l’experiència i la seva professionalitat. Des de l’Eix Comercial col·laborem amb altres entitats per tal de posicionar el comerç, interactuant amb la vida del barri. T’animem a conèixer i formar part del teixit comercial actiu.

Un espai comercial potent i obert al barri. Des de Nou Eixample donem suport al comerç local.

Ubicat a l’esquerra de l’Eixample, aquest eix comercial compta amb un pulmó natural que són els Jardins Montserrat, zona lúdica i de reunió dels veïns del barri, una àmplia avinguda que travessa el barri de l’est a l’oest, l’Avinguda de Roma, una altra avinguda que travessa el barri de nord a sud, l’Avinguda Josep Tarradellas i un gran parc on passejar i gaudir de la natura, el Parc Joan Miró.

Tot el teixit comercial associatiu, els comerços, restauració i serveis que formen part de l’eix comercial, ofereixen una oferta comercial atractiva, a part de la seva experiència i professionalitat. Comprant al comerç i mercat de l’Esquerra de l’Eixample, fas crèixer el barri.

Des de l’Eix Comercial donem a conèixer el comerç, interactuant amb la vida del barri. El nostre àmbit de treball comporta: accions de dinamització i promoció comercial, organització de fires de comerç i rutes per les botigues del barri, rutes gastronòmiques, assessorament comercial i la col·laboració amb altres entitats socials, culturals i les escoles del barri.

Si tens un establiment comercial, de restauració o de serveis, som el teu eix comercial. Informa’t de com pots formar part del teixit comercial actiu del teu barri. Contacta amb nosaltres: https://noueixample.cat/index.php/contacte-2/

Compartim un objectiu comú: implicar al comerç i al barri en les campanyes promocionals del comerç de proximitat, mitjançant activitats culturals, fires al carrer, etc., per tal de donar a conèixer tota l’oferta de productes i serveis que es poden trobar al costat de casa.

La informació de les activitats que duem a terme al llarg de l’any, les pots trobar consultar aquí: https://noueixample.cat/index.php/category/agenda-activitats/