2020 any de canvis vs 2021 nova etapa

2020 any de canvis vs 2021 nova etapa

Aquest 2020 ens ha posat a prova a tothom. Està sent un any marcadamente dur a tots els nivells, sanitari i econòmic. 
Un any pont entre el que som i el que serem. Un any, especialment diferent que ens ha agafat de sobte. Però l'èsser humà té una capacitat d'adaptació increïble, i sense dubte ens ensortirem. 

Cap a una nova etapa. Ara és moment de reflexionar, valorar i canviar, però sense parar. Ara és moment d'acostar-nos als veïns, als amics i a la família. Ara és moment de viure i gaudir del nostre entorn més proper, aquell que se'ns passa per dalt en el dia a dia. 

Al teu barri, a la teva ciutat tens un entorn per descobrir: jardins, places, carrers comercials amb aparadors atractius del teu comerç, de les teves botigues de proximitat, i del sector de la restauració i mercat. 
Els establiments que tens al costat de casa t'ofereixen tot allò que necessites. Et coneixen, saben què vols, com i quan. Adequen el seu espai comercial perquè et sentis segur/a. Si vols realitzar les teves compres online, també disposen d'aquest servei, amb la seguretat de que la teva compra es reinverteix en el comerç de barri, en el comerç de ciutat. Fent crèixer el teu entorn. 

Els establiments de proximitat s'adapten a la nova etapa amb il.lusió i valentia. Sempre al teu costat. 

Viuràs una experiència diferent que et farà gaudir de la originalitat de les teves compres. Sorprèn als teus, gaudeix del comerç de barri. 

El comerç de barri, un any més il.luminarà els carrers per oferir una mica de llum i de il.lusió en un Nadal especial. 

El comerç dona vida. Viu-lo!

www.noueixample.cat

#orgullososdelnostrecomerç #totsfembarri #eixcomercialnoueixample #noueixampleexperience #barcelona #bcn #jocomproalbarri #nadal2020 #shoplocal #shopping #food #foodie #eat #takeaway #adomicili #canvis #novaetapa2021 #elcomerçdonavida

Comerç Esquerra Eixample