Acord per al repartiment a domicili als nostres clients

Nou Eixample Eix Comercial ha arribat a un acord amb la cooperativa Les Mercedes, perquè s'encarregui del repartiment a domicili dels productes dels establiments associats a Nou Eixample, a l'Esquerra de l'Eixample.

Els establiments associats i els seus clients gaudeixen de tarifes especials per al repartiment a domicili, a més de la visibilitat a la pàgina web de Les Mercedes.

Consulta les tarifes especials contactant amb nosaltres: info@noueixample.cat

Les Mercedes és una cooperativa sense ànim de lucre. És un grup de dones especialitzades en tours educatius, que la CoVid 19 ha obligat a reciclar-se per trobar un nou camí laboral. Ofereix un servei de missatgeria d'última milla ètica, inclusiva i sostenible, basada en un model dirigit en prioritat a comerços de primera necessitat i a botigues de proximitat, oficines o estudis. Aporten valor al sector. Volen contribuir a crear una ciutat cada vegada més verda i saludable i ser capaces de generar ocupació d'una manera digna a curt i mitjà termini. Decideixen treballar, posant la persona en el centre, donant visibilitat a dones i col·lectius vulnerables i precaritzats i escollint la bicicleta com a transport sostenible.

http://mensajerialesmercedes.com/

Repartiment a domicili Nou Eixample