Acord de col.laboració entre l'Eix Comercial Nou Eixample i el Mercat del Ninot.

El passat divendres 8 d'abril de 2016, va tenir lloc la signatura de l'acord de col·laboració entre l'Eix Comercial Nou Eixample i el Mercat del Ninot. Aquest acord consisteix en crear sinergies entre les dues entitats per tal de comunicar, dinamitzar i promocionar comercialment l'Esquerra de l'Eixample, beneficiant el comerç, empresa, serveis, restauració, i mercat de proximitat.

Aquest punt de trobada es materialitzarà amb accions de dinamització i promoció conjuntes, i a través de la nova targeta de fidelització, que oferirà descomptes als clients, tant per a compres fetes als comerços del barri com al mercat.

Per altra banda, des de l'eix comercial s'està preparant una nova pàgina web i la Ruta Gastronòmica i de Compres de l'Esquerra de l'Eixample, que inclourà tots aquells establiments relacionats amb el món de la gastronomia i comercials, que estiguin associats a l'eix comercial.

Si tens un establiment comercial o gastronòmic associa't i participa del teixit comercial actiu de l'Esquerra de l'Eixample. Sol·licita informació en info@noueixample.cat

Acord de col.laboració entre l'Eix Comercial Nou Eixample i el Mercat del Ninot.