La combinació perfecta

Un comerç implicat és un comerç adaptat.

El comerç de proximitat és un instrument imprescindible a la vida social d’una ciutat. Una ciutat o un poble amb un comerç competitiu i adaptat als nous temps és garantia d’èxit, i enriqueix el seu entorn.

Cada vegada més els professionals del comerç de proximitat inverteixen en les noves tecnologies per arribar a un target de client específic, que utilitza sovint les xarxes socials per informar-se del que passa al seu voltant, i sovint, efectua les seves compres finals.

Els establiments innoven en la presentació dels productes, utilitzen la via on line, i les seves pàgines web que s'adapten als dispositius mòbils. I una part important d'aquest comerç també opta per la venda on line, però tot això sense perdre el seu segell propi, que és el tracte personal, i la confiança que et proporciona saber que darrera d’aquella informació hi haurà una persona física (el teu professional) i no una màquina.

Avui en dia on la immediatesa de la informació és el que prima, el comerç no deixa de banda la comunicació verbal amb el client, el tracte proper, aquell que ofereix el professional de costat de casa i que el diferencia de la resta.
 
Treballem per un comerç innovador i adaptat que ofereix tot allò que necessites.

 

Font: Nou Eixample 

Nou Eixample Eix Comercial
Mapa Nou Eixample Eix Comercial
 Nou Eixample Eix Comercial