El comerç, mercat i restauració està amb tu !!

El comerç, mercat i restauració local són els professionals que et proporcionen allò que necessites i s’asseguren de donar-te un servei sempre. 

El comerç que tens al costat de casa és un comerç estructurat i implicat, que treballa per millorar el seu entorn a través dels eixos comercials.

El comerç associat a un eix comercial és un comerç que es troba protegit, informat, acompanyat, assessorat, format, promocionat, dinamitzat i que té relació amb el seu barri.

Els establiments locals t'ofereixen campanyes puntuals al llarg de l’any, i fomenten la col·laboració entre les diferents entitats socials i culturals que conviuen al seu entorn fent una tasca social amb una implicació directa.

El comerç local: botigues de roba, restauració, serveis professionals, mercat, sabateries, fruiteries, llibreries, farmàcies,... formen una part important de la nostra economia, que representa el 16% del P.I.B. i de la nostra vida, amb el  25% de l’ocupació laboral..

La vida no seria igual a una ciutat sense cap tipus de comerç. Això ens mostraria uns carrers tristos, sense il·luminació, en definitvia, sense vida.

Els establiments de proximitat proporcionen la llum que necessita la ciutat per convidar al passeig, a les relacions socials i a la cultura.

Viu el colors i els sabors del comerç !.

Entre tots fem barri, entre tots fem comerç.

 

#orgullososdelnostrecomerç

Comerç de ciutat, ciutat amb comerç www.noueixample.cat
Comerç de ciutat, ciutat amb comerç www.noueixample.cat
Comerç de ciutat, ciutat amb comerç www.noueixample.cat