El dia 23 d'abril, celebrem Sant Jordi amb tots vosaltres!

El dia 23 d'abril, celebrem Sant Jordi amb tots vosaltres!

Els establiments de proximitat, les botigues del barri, els professionals que estan dia a dia treballant per donar-te el servei que necessites, volen també acompanyar-te en aquest Sant Jordi, i per això, oferir-te el millor regal per sorprendre als teus.

A les botigues del barri trobaràs el millor regal per sorprendre als teus: una rosa, un llibre, un pastís, ... Fes al teva comanda per telèfon, correu electrònic o bé, online. Enviament a domicili.

Comprant a les botigues de costat de casa, reps un tracte personal i professional, estalvies temps, coneixen què t’agrada o què necessites. T'ho portem a casa.

Clica aquí:  Establiments oberts a l'Esquerra de l'Eixample

#orgullososdelnostrecomerç

 

Us deixem la breu història de Sant Jordi i el joc de Sant Jordi, dragó i la princesa:

Al costat de la Vila de Montblanc hi havia un gran dragó que tenia a tots els habitants del poble atemorits. Els habitants van decidir donar-li menjar perquè no s’acostés. Però com no era suficient, van fer un sorteig de tots els noms dels habitants del poble per sacrificar-los, també el nom del rei i de la princesa. Cada dia, el dragó estava ben alimentat.

Un dia va arribar el torn de la princesa i el rei va pregar perquè no la deixaran morir, però era el seu torn i havia de complir.

Quan el dragó es va acostar a la princesa va arribar un valent cavaller amb un preciós cavall i una espasa que li va clavar al dragó. De la ferida va sortir un raig de sang que va caure a terra i de què va créixer un preciòs roser.

El cavaller va recollir a la princessa i li va regalar una hermosa rosa. El cavaller es deia Sant Jordi. Tot el poble i el rei van agrair-li que hagués eliminat al dragó. El rei li va oferir la mà de la princesa, però el cavaller va seguir el seu camí.

La tradició: el llibre i la rosa. Per aquest motiu el dia de Sant Jordi, els homes regalen a les dones una rosa, i aprofitant que se celebra el dia del llibre, les dones regalen un llibre als homes. Així el dia 23 d’abril se celebra el dia dels enamorats a Catalunya.

Sant Jordi al comerç de l'Esquerra de l'Eixample
Juga amb Sant Jordi al comerç de l'Esquerra de l'Eixample