Dia Internacional de la Dona.

Dia Internacional de la Dona.
El 8 de març s'ha establert com el Dia Internacional de la Dona . Aquest dia conmemora la lluita de la dona dia a dia per la seva participació en la societat i en el seu desenvolupament com a persona. 

Desde fa temps el paper que ocupa la dona en la societat exigeix un important conjunt de funcions tant a nivell professional com personal. 
Ems trobem amb una dona que es treballadora, amiga, mare, mestressa de casa, deportista, emprenedora, educadora…I actualmente, és la protagonista del seu present i del seu futur, un futur que cada cop li exigeix més preparació, voluntat, carisma, i fortalesa per a enfrontar els objetius desitjats.
La dona d'avui concilia la vida professional amb la vida familiar, pendent en tot moment de la cura i educació dels fills, a més del seu desenvolupament intelectual i professional. Tot això requereix un gran esforç per la seva part.
En el món actual, moltes dones emprenen negocis i lluiten per aconseguir resultats satisfactoris. Per a aquelles dones que emprenen tant en la seva vida professional com personal, i que lluiten per fer-se un espai i superar-se dia a dia. Moltes felicitats!.

Comentaris recents

No hi ha comentaris disponibles.