Els comerços del carrer Consell de Cent no veuen clar el tema Superilla.

Els comerços del carrer Consell de Cent no veuen clar el tema Superilla.

Ja fa molts mesos que es parla del tema de la creació d'una superilla a l'Esquerra de l'Eixample.
La pacificació plantejada per l'Ajuntament de Barcelona afecta als següents carrers:
-Consell de Cent (entre Vilamarí i Urgell), 
-Rosselló (entre Villarroel i Josep Tarradellas),
-Còrsega (en dos trams: de Josep Tarradellas a Viladomat i d’Urgell a Muntaner) i Londres (de Diagonal a l’avinguda Josep Tarradellas).

S'han realitzat diferents reunions protagonitzades pel neguit dels comerciants de la zona del carrer Consell de Cent, que no veuen clar que aquesta modificació del seu entorn resulti la més adequada per als comerços. Són professionals de proximitat, de la botiga de barri, del bar on prenem un cafè, del taller on portem el nostre vehicle, són el comerç de ciutat. Alguns d'ells, com els del sector d'automoció/reparació que necessiten del pas de vehicles per la zona hauran de marxar si canvia la configuració dels carrers. I quedaran espais buits que s'ompliran d'altres tipus de comerç, que no donaran aquest servei.

Des de l'eix comercial representant dels professionals del comerç que treballen dia a dia a la zona, s'han fet peticions continuades sol.licitant un estudi de l'impacte que suposaria la pacificació d'aquesta zona I d'altres zones de l'Esquerra de l'Eixample per al comerç. Encara no hem rebut cap resposta.

El comerç de proximitat és el que dóna vida i aporta color al seu entorn. Escolteu-lo!

 

Font: Nou Eixample

Superilla Esquerra Eixample

Comentaris recents

No hi ha comentaris disponibles.