Els establiments associats del barri t'han preparat un Nadal molt especial

 

Us informem de les ACTIVITATS que durà a terme l'Eix Comercial Nou Eixample per aquest pre-Nadal i Nadal-Reís 2020/2021 

DESEMBRE 2020

  • Durant el mes de desembre. RASCA de NADAL del COMERÇ de Barcelona: repartiment de butlletes del Rasca entre els nostres clients. 
  • Fins al 30 de desembre. SORTEIG D’UNA BICICLETA ELÈCTRICA (valorada en 1.245€). Repartiment de butlletes entre els clients. Cada butlleta porta 4 números per augmentar les possibilitats. Núm. premiat amb el Sorteig de La Grossa de Cap d'Any, el 31 de desembre 2020.
  • Del 17 al 23 de desembre FIRA de NADAL al Mercat del Ninot. Només articles de regal nadalenc. Lloc: Placetes exteriors del Mercat del Ninot (C/Mallorca entre Villarroel I Casanova). 
  • Dimecres 30 de desembre  Activitat d’animació gratuïta “L' EXPLORADOR DE BOTIGUES”. Durant tot el matí: 3 sessions. Lloc: Placeta exterior del Mercat del Ninot.

GENER 2021

  • Dilluns 4 de gener. Activitat d’animació gratuïta “EL SENYOR BOTIGUER”. Lloc: Jardins Montserrat (entre Rosselló/Rocafort). Durant tot el dia: 3 sessions al matí i 3 sessions a la tarda.
  • El 4 de gener. Podeu visitar la carpa del Patge Reial: de 12:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h. Recollida de cartes dels nens i nenes, a la Bústia Reial, i Recollida de xumets al cistell dels xumets, per als més petits I petites. 

Us hi esperem, per gaudir d'un Nadal i Reis molt especial. 

 

 

Nadal i Reis al comerç associat de l'Esquerra de l'Eixample
Activitats en familia Esquerra Eixample