A l'hora de comprar, s'ha de ser curiós i acurat

Segur que has sentit aquestes frases moltes vegades: "Compra a les botigues del barri", "El comerç del barri dona vida", "Als establiments del barri trobaràs de tot", "El mercat t'ofereix producte fresc", "Comprant a prop de casa, estalvies", "Si vols fer un regal original, compra a les botigues del costat de casa", i més.

Bé, totes aquestes frases i algunes més, són totalment certes. A les botigues del teu barri, de la teva ciutat, trobes tot allò que necessites. A més, de la mà de professionals que et donen un tracte proper, i t'aconsellen sobre el que és millor per a tu.

A l'hora de comprar, s'ha de ser curiós i acurat. Curiòs en el sentit d'interessar-te pel producte que vols comprar i informar-te de quin és el millor per a tu. I acurat, a l'hora de decidir on compres aquest producte. Tothom sabem que hi han productes que necessiten d'un servei postvenda, un manteniment, o un tracte més personal per les seves característiques, qualsevol d'aquestes accions seran més fàcils trobar-les amb total garantia als establiments de costat de casa, per proximitat i confiança. La confiança de saber que darrera de la venda del producte hi ha una persona, que t'aconsella, t'informa i et fa sentir atès.

Actualment, com estem a l'era digital, els establiments de barri, de poble, de ciutat, també s'estan adaptant i evolucionant per donar un servei íntegre a tots els nivells, tant presencial com digital, però sense perdre la nostra essència de comerç, mercat i restauració de barri.

Per aquesta raó, des de l'Eix Comercial Nou Eixample, ajudem als establiments del nostre barri a ser més competitiius, a ser més visibles. I estem treballant en el nou web (on esteu navegant ara), i en la aplicació mòbil, perquè els clients ens tinguin encara més aprop seu.

Sense dubte, és un pas important tant pels establiments del barri, com pels clients. Una manera diferent d'arribar a conèixer quins establiments tens al teu barri, què ofereixen, i on els pots trobar.

En breu us donarem més informació. Però pel moment, us convido a passejar pel nou web.

 

#eixcomercialnoueixample #shopping #jocomproalbarri #food #esquerraeixample #barcelona #bcn #mercatdelninot #orgullososdelnostrecomerç

 

Comerç Esquerra Eixample