Lliurament dels Premis d’ornamentació nadalenca "Guarneix el teu Nadal"

Lliurament dels Premis d’ornamentació nadalenca "Guarneix el teu Nadal".
Primer Concurs “Guarneix el teu Nadal”, organitzat per la Regidoria de Comerç, Consum i Mercats, primera edició del Premi d’ornamentació nadalenca de façanes, balcons i aparadors a la ciutat de Barcelona.

El 19 de març, es va fer el Lliurament del Premi d’ornamentació nadalenca de façanes, balcons i aparadors . En aquest Primer Concurs, ha estat guanyador del segon premi de 500€ en la categoria de balcons, un veí de la Nova Esquerra de l’Eixample. 
Felicitats!!

La Categoria de Balcons premia l’ornamentació nadalenca, situada en balcons que donin a l’espai públic i siguin visibles des del carrer.
L’ornamentació havia d’estar exposada al balcó durant tot el període comprès entre els dies 19 de desembre de 2014 i 6 de gener de 2015.

Podien participar-hi únicament persones físiques majors d’edat i menors d’edat acompanyats d’un/a tutor/a legal inscrites al premi, propietàries, arrendatàries o posseïdores d’algun títol jurídic sobre l’habitatge al qual pertanyia el balcó.

L’Eix Comercial Nou Eixample, com a representant del comerç associat de l’Esquerra de l’Eixample, va participar en el lliurament del premi al guanyador.

Els premiats d'aquest primer concurs d'ornamentació nadalenca són:

Categoria Balcons:
1r premi: P.A. Soto
2n premi: F.J. Tinoco
3r premi: F. Martínez

Categoria Façanes:
1r premi: Hotel Duquesa de Barcelona
2n premi: Hotel Condes de Barcelona
3r premi: Hotel Majestic

Categoria aparadors comercials:
1r premi: Raima
2n premi: Konema
3r premi: Bagoa

Felicitats a tots els guanyadors/es !!.

Fem barri, fem comerç!.

Font: Nou Eixample

Lliurament dels Premis d’ornamentació nadalenca "Guarneix el teu Nadal".