La model marxa del barri

La model marxa del barri.
Ahir 9 de febrer de 2017 en sessió parlamentària es va aprovar la marxa de la presó La Model de la Nova Esquerra de l'Eixample de Barcelona.
La Model va ser inaugurada fa més de 100 anys, va nèixer com a model sobre el qual s'edificaria el nou sistema penitenciari de l'època.
Actualment, les necessitats d'un barri que està creixent i que cada vegada més necessita de més equipaments, juntament amb altres necessitats d'espai i d'actualització de les instal.lacions de l'edifici de la presó, fan que sigui el moment de plantejar-se la seva marxa.
Des de fa molts anys, l'Associació de Veïns i Veïnes de l'Esquerra de l'Eixample ha estat la portaveu del sentir d'un barri que ha convivit amb aquesta institució integrada en la seva arquitectura. Des del sector associatiu comercial i empresarial de l'Esquerra de l'Eixample, mitjançant Nou Eixample Eix Comercial, s'ha donat suport a la gestió de l'AVVEE, i s'ha contribuït en que els interessos del barri siguin escoltats creant una relació de col.laboració entre veïns i el comerç del barri.
Encara queda per fer, i ara toca continuar treballant en donar un bon ús a aquest espai.

Font: Nou Eixample

La model marxa del barri
La model marxa del barri

Comentaris recents

No hi ha comentaris disponibles.