Som el teu comerç!

El comerç proper al ciutadà és el comerç que et proporciona allò que necessites i s’assegura de donar-te un servei postvenda adequat. 

El model de comerç que coneguem es forma dia a dia i es preocupa de saber quines són les tendències que marquen els nous hàbits de compra dels consumidors. D’aquesta manera pot oferir un producte o un servei personalitzat, professional i proper. 

És interessant informar-se sobre tot allò que tenim al costat de casa. No només es tracta d’establiments de venda de productes o serveis, sinò d’un col·lectiu de professionals que viuen i treballen perquè el comerç de sempre continuï sent competitiu, i valorat pel consumidor.

Cada vegada més, el comerç de proximitat s’acosta als eixos comercials per rebre el suport necessari per a desenvolupar les seves idees. Trobar-se dins d’un col·lectiu amb les seves mateixes inquietuds i objectius a assolir li dona un valor afegit. En aquest cas, és molt important que el ciutadà sàpiga que el comerç del costat de casa és un comerç estructurat i implicat, que treballa també per millorar la seva zona comercial del barri o de la ciutat, oferint activitats i campanyes puntuals al llarg de l’any, i és un comerç que fomenta la col·laboració entre les diferents entitats socials i culturals que formen i que conviuen en la zona de la ciutat on es troba concentrat el comerç.

El comerç de ciutat, de poble,... restaurants, botigues de roba, sabateries, llibreries, farmàcies,... tots formen una part important de la nostra economia. No seria igual una ciutat o un poble sense cap tipus de comerç als seus carrers, uns carrers tristos, sense il·luminació, sense vida.

El comerç proporciona la llum que necessita la ciutat per convidar al passeig, a les relacions socials, a la cultura, ... tot allò té com a resultat la implicació dels ciutadans i del comerç en continuar amb un model de comerç urbà.

Som el teu comerç!

Eix Comercial Nou Eixample. Síguenos
Eix Comercial Nou Eixample. Síguenos
Comerç de ciutat, ciutat amb comerç www.noueixample.cat