La targeta ECNE ara és la targeta VINE

A l’Eix Comercial Nou Eixample vàrem  posar en marxa la targeta ECNE l’any 2013, amb un plantejament innovador en el seu moment a la ciutat de Barcelona: era la primera targeta vinculada a una associació de comerciants, en la que ells mateixos definien les oportunitats que feien, tant ofertes puntuals com donant punts de cara a la fidelització dels seus clients.

Un altre novetat va ser que era a la vegada física (de plàstic) i virtual, implantada en el mòbil del client.

Ara, 2020 hem donat un pas endavant, transformant la targeta ECNE en la VINE, que és completament virtual (Virtual Nou Eixample), de manera que no cal acumular plàstic en la cartera. Es genera automàticament al donar-se d’alta al web de l’associació (noueixample.cat).

Per facilitar el seu ús per part dels clients (ja que segurament no sempre tenen a mà el mòbil i no recorden el codi de la targeta), s’ha establert que poden fer servir una paraula màgica, un TIK, que els hi dona accés a totes les avantatges de la targeta.

A l’hora de comprar i aprofitar una oportunitat, sols han de dir el seu TIK sense necessitat de obrir el mòbil o recordar un número estrany. El TIK és un número fàcil de recordar: el número de mòbil, el DNI, una data o unes xifres fàcils de recordar (123456, 100100, ...). El TIK és únic i sempre es pot canviar.

La nova targeta VINE es compatible amb l’anterior ECNE, i el TIK també s’aplica als clients que tinguin l’antiga targeta de plàstic.

VINE al comerç de proximitat, VINE al barri.

Més informació

Targeta VINE
Nou Eixample
Nou Eixample