TORNADA AL COLE i prevenció dental

Data final: 
dilluns, 14 octubre, 2019

Aquests dies de “tornada al cole” son especialment importants per la salut dental infantil. 

El retorn a la rutina de la higiene bucodental afecta a tots, adults i nens! son canvis que generen estats de nerviosisme que poden provocar “bruxisme” (fer relliscar les dents, de dia o de nit), puguent arribant a desgastar molt la mida original de les peces dentals. A més, quan es grinyolen les dents de forma inconscient en dormir, o fins i tot desperts, es provoca dolor als músculs de masticació.

També pot generar “gingivitis” (quan el petit pateix estrès es concentra menys i redueix l'eficiència del raspallat, comportant més acumulació de residus a les genives).

Pot afavorir-se l'aparició d'aftes (les ferides blanquinoses en genives i mucosa) que poden variar en grandària i quantitat a la boca. Són causades per virus, bacteris o deficiències del sistema immunològic debilitat per l'estrès.

També es pot provocar sequedat bucal, càries i mal alè. L’estrès redueix els nivells de producció de saliva i augmenta la possibilitat de patir la síndrome de la boca seca, que a la vegada pot provocar un efecte dòmino (irritació dels teixits tous de la boca, fent-los més susceptibles a infeccions). La saliva també és fonamental: a menys salivació, pitjor alè. 

Per tant, és aconsellable visitar al nostre dentista de confiança en aquestes dates per prevenir qualsevol patologia que es pugui generar.

Si vens a PORTA DENTISTES t'oferirem la nostra opinió gratuïtament.
 

Múltiples utilitzacions: 
Adreça: 
Rosselló 28-30, entresòl 2ª
Eixample Esquerra
08029 Barcelona Barcelona
PortaDentistes