Condicions generals d'ús del servei

Aquesta plana Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de la Centre Comercial Nou Eixample, d'ara endavant Eix Comercial Nou Eixample.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), còpia o emmagatzematge sense autorització expressa i per escrit de Eix Comercial Nou Eixample.

Eix Comercial Nou Eixample no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d'aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informació continguda en ella.

Eix Comercial Nou Eixample, informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d'un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat de Eix Comercial Nou Eixample domiciliat en c/ Calàbria, 262, 1ª Pl., 08029 Barcelona.

L'única finalitat d'aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l'usuari. Per a donar compliment amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal li vam informar que les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats única i exclusivament per Eix Comercial Nou Eixample, amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis.

A l'acceptar les presents condicions de política de privadesa, manifest així mateix que he estat informat/a de les mateixes i que em comprometo al seu sencer compliment durant la meva visita a aquesta plana web.