Política de privacitat

En compliment de l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, ARTNOU INGENIA, S.L. l'informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.
ADLÀTERA es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament dels canvis que s'hi produeixin a través d'aquest avís.
Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a ARTNOU INGENIA, S.L. perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.
La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat la prestació del servei sol·licitat per l'usuari i enviar comunicacions promocionals, a través de qualsevol mitjà (electrònic o no), al que així ho desitgi i no manifesti el contrari, sobre novetats, productes, serveis i ofertes especials dels productes i serveis de ARTNOU INGENIA, S.L..
ARTNOU INGENIA, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.
ARTNOU INGENIA, S.L. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.
Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la si és errònia, cancel·lar o oposar-se al seu tractament dirigint-se a ARTNOU INGENIA, S.L. a l'adreça de correu electrònic: suport@adlatera.com.