Accions actuals

Sant Jordi 2021 Nou Eixample
Des del: dimarts, 6 abril, 2021
Fins al: dissabte, 24 abril, 2021

El dia 23 d'abril, celebrem Sant Jordi amb tots vosaltres!

Targeta VINE

Què és?

La targeta VINE recull la digitalització complerta de la targeta Nou Eixample de l'Eix Comercial Nou Eixample, que està aportant importants beneficis als establiments i ciutadans de l'Eixample Esquerra des de la seva implantació l'any 2013.

S'emmarca dins de les actuacions dels comerciants de l'Esquerra de l'Eixample per enfortir les relacions amb els seus clients per via digital, de manera complementaria a les que tradicionalment mantenen físicament en els seus establiments.

Quan et dones d'alta en el web noueixample.cat, es genera automàticament una subscripció a la targeta VINE i a la recepció de les novetats per correu electrònic, que pot ser rebocada en qualsevol moment.

La targeta VINE, igual que l'anterior de plàstic, permet accedir a les ofertes puntuals que fan els comerciants associats, acumular punts bescanviables per obsequis i estar al corrent de les notícies que ells publiquen sobre els seus productes i les activitats que realitzen.

A més a més, té associat un TIK, una paraula que identifica la targeta. Sols dient el TIK en el moment de pagar, es tenen els mateixos aventatges que a l'introduir el seu codi de la targeta. El TIK és únic i l'estableix cada client lliurament (un número que tingui entre 6 i 9 xifres. Pot ser el teu telèfon, DNI, ... el que vulguis i que et sigui fàcil de recordar).

Ja no cal portar una targeta de plàstic a la cartera, ni mostrar el codi en el mòbil, ni recordar un codi estrany. Sols dir el TIK i ja està: és una paraula màgica.

Amb aquesta targeta, a l'evitar plàstics, contribuim a la sostenibilitat; i a l'evitar el contacte físic, contribuim a frenar l'actual pandèmia.

Com funciona?

Per accedir als avantatges oferts pels establiments de l'Eixample Esquerra sols has de presentar el codi de barres en el mòbil (es mostra en les pantelles de les oportunitats i obsequis) o bé dir el TIK, en el moment de fer la teva compra, o, si la tens, mostrar la targeta de plástic. Immediatament s'aplicarà l'oportunitat corresponent, ja sigui un regal o uns punts a acumular per tenir un obsequi.

Per tant, les targetes de plàstic existents continuen funcionant com ho has fet fins ara, sense haver de fer cap actualització ni gestió.

Com tenir la targeta VINE?

Hi ha diferents casos:

 • Si no tens una targeta de plàstic:
  • Sols has de donar-te d'alta (ves a "Accés" i desprès "Crea un compte nou".), indicant les poques dades que es demanen (i una d'elles és el TIK). Automàticament es crea una targeta VINE digital amb un codi únic per a tu.
 • Si ja tens una targeta de plàstic i NO t'has donat d'alta a www.noueixample.cat:
  • Per fer-la servir no cal fer res. Però si vols fer servir el TIK, cal tenir un usuari en el web de noueixample.cat. Al fer l'alta, es pregunta pel codi que apareix en la targeta, i és el que es mantindrà per a tu.  No t'equivoquis, que no es pot canviar.
 • Si ja tens una targeta de plàstic i SI t'has donat d'alta a www.noueixample.cat:
  • Sols et cal definir el teu TIK en la pàgina de dades personals. No t'equivoquis, que no es pot canviar.
 • Si no tens una targeta de plàstic:
  • Sols has de donar-te d'alta (ves a "Accés" i desprès "Crea un compte nou".), indicant les poques dades que es demanen (i una d'elles és el TIK). Automàticament es crea una targeta VINE digital amb un codi únic per a tu.
Targeta VINE
Compra al barri
Nou Eixample
Hi ha butlletí de novetats: