Notícies i activitats octubre 2020

Celebra Castaween amb el comerç de l'Esquerra de l'Eixample
Publicat el dijous, 29 octubre, 2020 - 13:42

Un any més, el 31 d'octubre és la Festa de La Castanyada, tradició antiga i molt nostra. Però com també coincideix amb la festa de Halloween, nosaltres hem fet un mix, i ara celebrem Castaween. I és que som molt internacionals.

Així que les botigues i la restauració de l'Esquerra de l'Eixample decoren els seus aparadors per celebrar Castaween.

Vine a comprar i a gaudir de les seves decoracions.

 

Bona castanyada!! 

 

Loteria de Nadal 2020 Esquerra de Eixample
Publicat el dilluns, 19 octubre, 2020 - 15:08

Els comerciants i empresaris que formen part del teixit comercial associat de l'Eix Comercial Nou Eixample,a l'Esquerra de l'Eixample, participen d'aquest Nadal venent loteria entre els seus clients, veïns i amics. Us volem portar la sort en un any tan complicat. El comerç i la restauració sempre al teu costat.

Venda aquí :

Targeta VINE
Publicat el dimarts, 13 octubre, 2020 - 09:41

A l’Eix Comercial Nou Eixample vàrem  posar en marxa la targeta ECNE l’any 2013, amb un plantejament innovador en el seu moment a la ciutat de Barcelona: era la primera targeta vinculada a una associació de comerciants, en la que ells mateixos definien les oportunitats que feien, tant ofertes puntuals com donant punts de cara a la fidelització dels seus clients.

Un altre novetat va ser que era a la vegada física (de plàstic) i virtual, implantada en el mòbil del client.

Publicat el divendres, 2 octubre, 2020 - 13:20

SORTEIG VALS DE COMPRA PER LA FESTA MAJOR

Del 2 al 18 d’octubre de 2020

Les botigues del barri fem un sorteig en vals de compra: 50€, 100€ i 150€

Fes la teva compra, envia'ns la foto del tiquet per whatsapp al 636690588 o per correu a info@noueixample.cat, amb el teu nom i telèfon, i participa.

 

Comerç Esquerra Eixample
Publicat el dijous, 1 octubre, 2020 - 13:22

Segur que has sentit aquestes frases moltes vegades: "Compra a les botigues del barri", "El comerç del barri dona vida", "Als establiments del barri trobaràs de tot", "El mercat t'ofereix producte fresc", "Comprant a prop de casa, estalvies", "Si vols fer un regal original, compra a les botigues del costat de casa", i més.