Notícies i activitats febrer 2021

Repartiment a domicili Nou Eixample
Publicat el dilluns, 15 febrer, 2021 - 11:36

Nou Eixample Eix Comercial ha arribat a un acord amb la cooperativa Les Mercedes, perquè s'encarregui del repartiment a domicili dels productes dels establiments associats a Nou Eixample, a l'Esquerra de l'Eixample.

Els establiments associats i els seus clients gaudeixen de tarifes especials per al repartiment a domicili, a més de la visibilitat a la pàgina web de Les Mercedes.

Associa't a Nou Eixample Eix Comercial
Publicat el dissabte, 6 febrer, 2021 - 00:00

Tens un establiment a l'Esquerra de l'Eixample ?.
Associa't a Nou Eixample Eix Comercial.

Sigues visible !

A l'Esquerra de l'Eixample tens un eix comercial, que dinamitza i promociona els establiments comercials i de restauració.

Forma part del teixit comercial actiu, i potencia el teu negoci.

Aprofita't dels serveis que t'oferim:

Publicat el divendres, 5 febrer, 2021 - 00:00

Rebaixes als establiments associats de l'Esquerra de l'Eixample. 

Aquesta campanya de Rebaixes és una campanya atípica. Alguns establiments ja van començar els descomptes abans per incentivar les compres nadalenques. Però avui donem oficialment, el tret de sortida a la campanya de rebaixes.

Comerç Esquerra Eixample
Publicat el dimecres, 3 febrer, 2021 - 00:00

Segur que has sentit aquestes frases moltes vegades: "Compra a les botigues del barri", "El comerç del barri dona vida", "Als establiments del barri trobaràs de tot", "El mercat t'ofereix producte fresc", "Comprant a prop de casa, estalvies", "Si vols fer un regal original, compra a les botigues del costat de casa", i més.