Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat.

Des de la presentació de la proposta de creació de la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, el projecte de Barcelona Comerç i Vitrines d’Europe ha rebut el suport de totes les institucions i entitats de comerç de tot Europa.

En un inici, al mes de gener, el Plenari del Parlament Europeu va votar la petició de Barcelona Comerç i Vitrines d’Europe per crear la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, CECP.

Una delegació de Barcelona Comerç, encapçalada pel president de l’entitat, Salva Vendrell i membres de la Junta Directiva, acompanyats per Montserrat Ballarín, regidora de comerç de l’Ajuntament de Barcelona segueixen en directe des d’Estrasburg la presentació i votació del projecte de creació de la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat, que resulta ser aprovat i s’atorga la Capitalitat Europea del Comerç de Proximitat a la ciutat de Barcelona durant l’any 2024. Una proposta que contribuirà, a assegurar la supervivència d’un model de ciutat europea amb barris revitalitzats capaços de preservar la nostra forma de viure i allunyar-nos de la desertització comercial que amenaça no només la identitat de les ciutats d’Europa, sinó la cohesió social entre els veïns i veïnes del territori i un estil de vida més sostenible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *