Menjar casolà, tapes i carn a la brasa. naugurada el 1942 per Joan Balsells i Torres i Balbina Garrido, la Bodega Joan va iniciar les seves activitats comercials com a venda a granel de vins catalans. Durant la primera dècada de la seva història es va transformar en una casa de menjars, oferint una magnífica carta d’especialitats tradicionals amb plats de temporada. La seva varietat de receptes tradicionals catalanes servides amb generositat i els seus icònics plats formen part del patrimoni culinari de la ciutat de Barcelona. 80 anys després de la seva obertura, el celler garanteix una magnífica aventura gastronòmica que conviu amb els clàssics aportant una aposta innovadora. Ambient futboler, ja que, és la seu de la Penya Joan Gamper.


Horari: De dilluns a divendres de 07:00h a 01:00h. Dissabte de 08:00h a 01:00h. Diumenge de 08:30h a 01:00h.
Correu electrònic: info@bodegajoan.com
Pàgina web: https://www.bodegajoan.com/

Adreça: Rosselló 164, 08036 Barcelona

Localització: https://goo.gl/maps/woUzKdAa4D72Zurk8
Telèfon fix: 934531050

Reserves: 932 20 47 56


Bodega Joan

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *