Seu com cal, troba’t millor.

Ergonomika és un nou concepte de botiga pensada per a poder resoldre tots els problemes del seure. Som “els especialistes en l’ergonomia del seure”.

Ergonomika, així com els lemes: Seu com cal, troba’t millor; Sit right, feel better i Siéntate bién, siéntete mejor; són marques enregistrades per Kadira Mobiliari i Projectes S.L.

Kadira té el seu origen a Manresa, el 1983. Actualment és una societat limitada que té la seva seu a Sant Fruitós de Bages, on també hi ha una àmplia botiga dedicada al mobiliari en general.

Va ser a finals dels anys 90 que vàrem començar a especialitzar-nos en el camp de l’ergonomia del seure. Hem seguit nombrosos seminaris d’ergonomia, com ara l’oficial de tècnic superior en ergonomia i psicosociologia, i seguim, assíduament, les publicacions més rellevants del sector.

També hem elaborat el nostre propi seminari d’ergonomia per ajudar a “seure com cal” als usuaris de les nostres cadires. En la confecció d’aquest curs ens assessoraren l’escola de fisioteràpia de la FUB de Manresa, de reconegut prestigi a nivell de tot l’estat espanyol.

El nostre projecte ergonogastronòmic, en el qual van col·laborar l’escola d’Hosteleria JOVIAT, d’on han sortit rellevants xefs actuals (Jordi Cruz n’és un exemple), i el Celler de Can Roca (millor restaurant del món 2013), va donar com a resultat la nostra “exclusiva” gamma de cadires K3 (models d’oficina adaptats al menjador), que sublimen la litúrgia gastronòmica de cada àpat.

Amb tot això, hem aconseguit presentar en un sol espai totes les solucions del seure, basant-nos actualment amb les que podríem qualificar com les millors marques de cadires i butaques que, cadascuna dins la seva especialitat, es troben en el mercat internacional.

Malgrat tot, sempre hem tingut en el nostre horitzó la diversitat anatòmica de les persones, tant pel que fa al sexe, com a l’edat o a les seves especificitats anatòmiques, intentant satisfer les necessitats d’aquells cossos que no encaixen en les mesures estàndard en què es fabriquen els seients de tot tipus.

Tanmateix, no hem deixat mai de seguir els valors essencials que marquen la nostra manera de fer:

L’esforç per generar confiança a totes les persones que intervenen en cadascuna de les transaccions que genera el nostre negoci i, a la vegada, aconseguir la satisfacció dels nostres clients.


Horari: Horaris De dilluns a divendres de 10:00h a 14:00h i de 16:30h a 20:00h. Dissabtes: Matins de 10:00h a 14:00h.

Correu electrònic: info@ergonomika.cat
Pàgina web: http://www.ergonomika.cat/

Adreça: París 43, 08029 Barcelona

Localització: https://goo.gl/maps/C63a16RDi8JTUNFi7
Telèfon fix: 934195066

Telèfon mòbil: 663 54 66 71

Ergonomika

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *