Tractaments quiropràctics.

…”En cas de malaltia revisi primer la columna”… Hipòcrates

La nostra salut està directament relacionada amb l’estat de la nostra columna vertebral. Degut a diferents tipus d’estrès que patim a diari, tots tenim a la nostra columna, a diferents nivells, vertebres desalineades. Aquestes vertebres poden pressionar les arrels nervioses que passen a través d’elles,  provocant que l’ informació enviada pel cervell al cos i, del cos al cervell, no passi completa i correctament. Tard o d’hora aquestes interferències es manifesten en forma de dolor, malaltia o de disfunció. Un control quiropràctic determinarà on estan les interferències del Sistema Nerviós.

Pura Vida és un centre Quiropràctic dirigit per Boyce Kinnison, Doctor of Chiropractic, USA. El Dr. Kinnison té més de quinze anys d’experiència quiropràctica, els deu últims en la ciutat de Barcelona.  Fortament compromès amb la seva professió, va rebre el premi per la Parker University de Dallas per la seva feina con a difusor de la Quiropràctica al món. És membre de l’Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ) i impulsor de la creació de la primera universitat Quiropràctica de Catalunya, Barcelona College of Chiropractic (BCC).

Els nostres pacients, persones de totes les edats, han trobat millora o solució a:

  • mals de cap, d’esquena i extremitats
  • desajustos i patologies estructurals
  • problemes digestius o d’al·lèrgies
  • estrés
  • insomni- fatiga –fibromialgia
  • ansietat – depressió i un llarg etc.

Vols saber-ne més? Demana una primera visita i/o participa en una de les nostres xerrades de salut gratuïtes.

Horaris de consulta : Dilluns de 16:00h a 20:00h. Dimarts de 9:30h a 11:30h i 16:00h a 20:00h. Dimecres de 16:00h a 20:00h. Dijous de 9:30h a 11:30h i 16:00h a 20:00h. Pots contactar amb nosaltres les 24h per email.
Correu electrònic: qppuravida@gmail.com
Pàgina web: http://www.quiropracticapuravida.com

Adreça: Calle Muntaner 87-89, Loc 2, 08036 Barcelona

Localització: https://maps.app.goo.gl/2cJMT8kzJinoi726A
Telèfon fix: 934960893

Pura Vida Quiropràctica – Muntaner

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *