Pastisseria amb degustació. La Pastisseria de Barcelona està dirigida per  Josep Maria Rodríguez Guerola i per Ana Jarquín. Desde 2012 creant pastissos d’autor.

Josep Maria Rodríguez ha treballat en els grans obradors espanyols i francesos (Oriol Balaguer, Foix de Sarrià, Pastisseria Fauchon, …), i en restaurants amb vàries estrelles Michelin  (Miramar, Zuberoa, Ze Kitchen Galerie, …). És guanyador de la prestigiosa  “Coupe Du Monde de la Pâtisserie” edició 2011.

Ana Jarquín ha estat cap de rebosteria del Restaurant Abac (3 estrelles Michelin), del Restaurant Moments (2 estrelles), i és guanyadora en la categoria “Pastissera Revelació Obrador “ del certamen de cuina Madrid Fusión.

L’any 2019 Pastisseria Barcelona va rebre el reconeixement a la Millor Pastisseria de Catalunya i al desembre 2021 reben el Premi al Millor Producte en la XVII Edició dels Premis Barcelona Comerç.

En aquesta pastisseria, l’objectiu és l’excel·lència i que totes les seves creacions responguin a l’esperit d’innovació i qualitat que fonamenta aquest establiment.

Horari: De dimarts a dissabte de 9:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h. Diumenge de 9:00h a 14:30h.

Correu electrònic: lapastisseria@lapastisseriabarcelona.com
Pàgina web: http://lapastisseriabarcelona.com

Adreça: Aragó 228, 08007 Barcelona

Localització: https://goo.gl/maps/2oiH3mwHvEtDuwEe9
Telèfon fix: 934518401
Telèfon mòbil: 651982640

La Pastisseria Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *