Aquests dies estem de celebració!

El dia 9 de maig és el Dia d’Europa i també el Dia Europeu del Comerç de Proximitat. Sens dubte, un dia per celebrar que les botigues dels nostres barris, de la nostra ciutat són part important de la nostra vida quotidiana, donant valor i vida al nostre entorn.

Tots formem part de la identitat de la ciutat de Barcelona, tots som part important dels nostres barris: veïns, veïnes, ciutadans, ciutadanes, entitats, institucions i comerç de proximitat. I per aquest motiu, treballem cada dia en pro d’oferir un comerç molt professional i proper al client/a. Per aquesta raó, ens associem a l’eix comercial del nostre barri, per crèixer, per participar activament amb promocions i activitats, per formar part del teixit comercial actiu i per estar ben representats per als nostres propis interessos i necessitats.

Així, ens sumem el dia 9 de maig a la celebració del Dia Europeu del Comerç de Proximitat, orgullosos dels nostres establiments professionals associats a l’eix comercial, i per continuar donant vida a la ciutat.

El comerç dona vida. Viu-lo!

El dia 9 de maig, alguns establiments associats a l’Eix Comercial Nou Eixample celebraran el Dia Europeu del Comerç, fent les «Botigues al Carrer». Us passem els establiments participants:

 • Hiper El Món – Calàbria, 274
 • GD Suministros Informáticos – Rosselló, 40
 • F-Rebost – Rosselló, 38
 • La Flor del Olivo – Mallorca, 174
 • Trade Moda Barcelona – Calàbria, 228
 • Coaliment Provença – Provença, 57
 • Bar Celler Montserrat – Viladomat, 223
 • Video Instan Cafè Cinema – Viladomat, 239
 • Forn Provença – Provença, 69
 • La Rodona – Provença, 85
 • Al Peu de la Lletra – Calàbria, 281
 • Petit Pijama – Rosselló, 38

Resum celebració del Dia Europeu del Comerç de Proximitat

Els establiments associats a l’Eix Comercial Nou Eixample es sumen, el dia 9 de maig, a la celebració del Dia Europeu del Comerç de Proximitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *